Travis Walton

Alannah Hill Emporium

Project Description

The luxurious world of Alannah Hill’s Emporium store comprises a subtle layering of soft neutral tones with highlights of rich colour set against simple brass metal detailing.  With subtle play of colour between wall and wall recess accompanied by concealed lighting, the entire store appears to glow from within.  A private viewing and change room area to the rear reveals an explosion of floral colour with floor to ceiling wallpaper which flows seamlessly through the intimate space.  The colours and materials utilised throughout the store strongly align with the Alannah Hill brand and have been composed to create a rich and feminine retail experience with sophisticated charm.

Awards/Publications

Australian Interior Design Awards 2015 – Retail Design: Finalist

Interior Design Excellence Awards 2014 – Retail: Shortlist

Share

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  |  Email